Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
af Ashutosh Kumar Shukla
Bog, Hardback, Engelsk, 2022
This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen1.717,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 1.717,95 kr.Køb
- Tales1.718,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.718,95 kr.Køb
- Pling BØGER1.718,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.718,95 kr.Køb
- SAXO1.719,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 1.719,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781839164040
- Udgivet20/05/2022
- Udgivet afRSC Publishing
- Længde246 sider
- ForfatterAshutosh Kumar Shukla
- GenreBusiness og læring, Videnskab