Did You Just Eat That?
Two Scientists Explore Double-Dipping, the Five-Second Rule, and other Food Myths in the Lab
af Paul Dawson
Bog, Hardback, Engelsk, 2018
A rollicking yet rigorous inquiry that follows the science of germs into the kitchen, restaurant and everywhere else you eat and drink.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen212,95 kr.34,95 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 212,95 kr.Køb
- Tales213,95 kr.34,95 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 213,95 kr.Køb
- Pling BØGER213,95 kr.34,95 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 213,95 kr.Køb
- SAXO214,95 kr.39,95 kr.UkendtKøb for 214,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9780393609752
- Udgivet13/11/2018
- Udgivet afWW Norton & Co
- Længde224 sider
- ForfatterPaul Dawson
- GenreBusiness og læring