Edible Structures
The Basic Science of What We Eat
af Jos? Miguel Aguilera
Bog, Hardback, Engelsk, 2017
.".. an authorized translation of a book published in Spanish by Ediciones Universidad Catolica de Chile, Santiago, Chile, under the title Ingenieria gastronomica, 2011" -- t.p. verso.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen2.199,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 2.199,95 kr.Køb
- Tales2.200,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 2.200,95 kr.Køb
- Pling BØGER2.318,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 2.318,95 kr.Køb
- SAXO2.319,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 2.319,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781138426474
- Udgivet27/07/2017
- Udgivet afTaylor & Francis Ltd
- Længde462 sider
- ForfatterJos? Miguel Aguilera
- GenreBusiness og læring