Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems
af JM Lakkis
Bog, Hardback, Engelsk, 2007
In Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems, editor Lakkis has gathered a highly respected collection of expert contributors from industry and academia to highlight recent innovations in encapsulation and controlled release technologies in food systems.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- SAXO2.189,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 2.189,95 kr.Køb
- Bogreolen2.799,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 2.799,95 kr.Køb
- Tales2.800,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 2.800,95 kr.Køb
- Pling BØGER2.800,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 2.800,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9780813828558
- Udgivet19/06/2007
- Udgivet afJohn Wiley and Sons Ltd
- Længde254 sider
- ForfatterJM Lakkis
- GenreBusiness og læring