Food Colloids
Interactions, Microstructure and Processing
Bog, Hardback, Engelsk, 2005
Suitable for postgraduates and researchers this book provides essential new findings by experts in the field.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen1.297,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 1.297,95 kr.Køb
- Tales1.298,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.298,95 kr.Køb
- Pling BØGER1.298,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.298,95 kr.Køb
- SAXO1.299,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 1.299,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9780854046386
- Udgivet11/02/2005
- Udgivet afRoyal Society of Chemistry
- Længde508 sider
- GenreBusiness og læring