Food Powders
Physical Properties, Processing, and Functionality
af Enrique Ortega-Rivas, m.fl.
Bog, Hardback, Engelsk, 2005
This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- SAXO1.469,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 1.469,95 kr.Køb
- Bogreolen2.229,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 2.229,95 kr.Køb
- Tales2.230,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 2.230,95 kr.Køb
- Pling BØGER2.230,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 2.230,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9780306478062
- Udgivet4/04/2005
- Udgivet afSpringer Science+Business Media
- Længde372 sider
- ForfattereEnrique Ortega-Rivas, Pablo Juliano, Hong Yan
- GenreBusiness og læring