Handbook of Food Structure Development
Bog, Hardback, Engelsk, 2019
Edited and written by world class contributors, this book brings the literature up-to-date by detailing research on food structure and how it develops through the interplay between processing routes and formulation elements.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen1.367,95 kr.0,00 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 1.367,95 kr.Køb
- Tales1.368,95 kr.34,95 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 1.368,95 kr.Køb
- Pling BØGER1.368,95 kr.34,95 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 1.368,95 kr.Køb
- SAXO1.369,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 1.369,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781788012164
- Udgivet31/10/2019
- Udgivet afRoyal Society of Chemistry
- Længde516 sider
- GenreBusiness og læring, Videnskab