Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded
af Keith (Cornell University Steinkraus
Bog, Hardback, Engelsk, 1995
Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen4.172,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 4.172,95 kr.Køb
- Tales4.173,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 4.173,95 kr.Køb
- Pling BØGER4.173,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 4.173,95 kr.Køb
- SAXO4.174,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 4.174,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9780824793524
- Udgivet14/11/1995
- Udgivet afTaylor & Francis Inc
- Længde796 sider
- ForfatterKeith (Cornell University Steinkraus
- GenreBusiness og læring