Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing
From Fundamental to Industrial Applications
Bog, Hardback, Engelsk, 2013
The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- SAXO764,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 764,95 kr.Køb
- Bogreolen1.328,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 1.328,95 kr.Køb
- Tales1.329,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.329,95 kr.Køb
- Pling BØGER1.329,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.329,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781461486688
- Udgivet24/10/2013
- Udgivet afSpringer-Verlag New York Inc.
- Længde183 sider
- GenreBusiness og læring