Microbiological Testing in Food Safety Management
Bog, Paperback, Engelsk, 2012
5 Performance Criteria . 3 Establishment of Acceptance Criteria . 4 Application of Acceptance Criteria . 97 CHAPTER 5-ESTABLISHMENT OF MICROBIOLOGICAL CRITERIA FOR LOT ACCEPTANCE . , . , . 2 Purposes and Application of Microbiological Criteria for Foods . 4 Types of Microbiological Criteria . 5 Application of Microbiological Criteria .
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- SAXO789,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 789,95 kr.Køb
- Bogreolen1.099,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 1.099,95 kr.Køb
- Tales1.100,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.100,95 kr.Køb
- Pling BØGER1.100,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.100,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingPaperback
- ISBN9781468483710
- Udgivet18/05/2012
- Udgivet afSpringer-Verlag New York Inc.
- Længde362 sider
- GenreBusiness og læring