Mitigating Contamination from Food Processing
Bog, Hardback, Engelsk, 2019
Aimed at industrialists, academic researchers and postgraduate students, this book examines the formation of toxic compounds during the processing of food and strategies to mitigate their creation.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen1.821,95 kr.0,00 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 1.821,95 kr.Køb
- Tales1.822,95 kr.34,95 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 1.822,95 kr.Køb
- Pling BØGER2.343,95 kr.34,95 kr.Ukendt - mangler pt.Køb for 2.343,95 kr.Køb
- SAXO2.344,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 2.344,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781782629221
- Udgivet1/11/2019
- Udgivet afRoyal Society of Chemistry
- Længde239 sider
- GenreBusiness og læring