Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking
af Nathan Myhrvold
Bog, Hardback, Engelsk, 2021
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen4.417,95 kr.0,00 kr.4-7 hverdageKøb for 4.417,95 kr.Køb
- Tales4.418,95 kr.0,00 kr.4-7 hverdageKøb for 4.418,95 kr.Køb
- Pling BØGER4.418,95 kr.0,00 kr.4-7 hverdageKøb for 4.418,95 kr.Køb
- SAXO4.419,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 4.419,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781734386141
- Udgivet21/09/2021
- Udgivet afThe Cooking Lab
- Længde2400 sider
- ForfatterNathan Myhrvold