Molecular Food Microbiology
Bog, Hardback, Engelsk, 2021
Forming part of the Food Microbiology series, this book provides a state of art coverage on molecular techniques applicable to food microbiology.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen2.076,95 kr.0,00 kr.4-7 hverdageKøb for 2.076,95 kr.Køb
- Tales2.077,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 2.077,95 kr.Køb
- Pling BØGER2.343,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 2.343,95 kr.Køb
- SAXO2.344,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 2.344,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9780815359500
- Udgivet12/04/2021
- Udgivet afTaylor & Francis Inc
- Længde464 sider
- GenreBusiness og læring