Multiple Emulsion
Technology and Applications
af A Aserin
Bog, Hardback, Engelsk, 2007
The Comprehensive, Single-Source Reference on Multiple Emulsions In theory, multiple emulsions have significant potential for breakthrough applications in food, agricultural, pharmaceutical, nutraceutical, and cosmetic industries in which they can facilitate the sustained release and transport of active material.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- SAXO1.284,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 1.284,95 kr.Køb
- Bogreolen1.951,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 1.951,95 kr.Køb
- Tales1.952,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.952,95 kr.Køb
- Pling BØGER1.952,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.952,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9780470170939
- Udgivet11/12/2007
- Udgivet afJohn Wiley & Sons Inc
- Længde352 sider
- ForfatterA Aserin
- GenreBusiness og læring, Videnskab