Oral Processing and Consumer Perception
Biophysics, Food Microstructures and Health
Bog, Hardback, Engelsk, 2022
This is the first book for some years that provides a comprehensive overview of food oral processing including the biomechanics of swallowing, the biophysics of mouthfeel and texture as well as the biochemistry of flavours and how food microstructures can be manipulated.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen1.837,95 kr.0,00 kr.2-4 ugerKøb for 1.837,95 kr.Køb
- Tales1.838,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.838,95 kr.Køb
- Pling BØGER1.838,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 1.838,95 kr.Køb
- SAXO1.839,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 1.839,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781788017152
- Udgivet2/02/2022
- Udgivet afRoyal Society of Chemistry
- Længde360 sider
- GenreBusiness og læring