Principles of Food Processing
Bog, Paperback, Engelsk, 2013
The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen417,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 417,95 kr.Køb
- Tales418,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 418,95 kr.Køb
- Pling BØGER418,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 418,95 kr.Køb
- SAXO419,95 kr.39,95 kr.UkendtKøb for 419,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingPaperback
- ISBN9781461358701
- Udgivet15/04/2013
- Udgivet afSpringer-Verlag New York Inc.
- Længde288 sider
- GenreBusiness og læring