Sensory Evaluation of Food
Principles and Practices
af Harry T. Lawless
Bog, Hardback, Engelsk, 2010
The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- SAXO619,95 kr.Gratis fragtUkendtKøb for 619,95 kr.Køb
- Bogreolen767,95 kr.0,00 kr.4-7 hverdageKøb for 767,95 kr.Køb
- Tales768,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 768,95 kr.Køb
- Pling BØGER768,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 768,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781441964878
- Udgivet14/09/2010
- Udgivet afSpringer-Verlag New York Inc.
- Længde596 sider
- ForfatterHarry T. Lawless
- GenreBusiness og læring