Sustainable Culinary Systems
Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality
af C. Michael Hall, m.fl.
Bog, Paperback, Engelsk, 2017
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- SAXO424,95 kr.39,95 kr.UkendtKøb for 424,95 kr.Køb
- Bogreolen547,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 547,95 kr.Køb
- Tales548,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 548,95 kr.Køb
- Pling BØGER548,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 548,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingPaperback
- ISBN9781138081697
- Udgivet25/05/2017
- Udgivet afTaylor & Francis Ltd
- Længde302 sider
- ForfattereC. Michael Hall, Stefan Goessling
- GenreBusiness og læring