Tartine Book No. 3
Ancient Modern Classic Whole
af Chad Robertson
Bog, Hardback, Engelsk, 2013
Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen287,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 287,95 kr.Køb
- Tales288,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 288,95 kr.Køb
- Pling BØGER288,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 288,95 kr.Køb
- SAXO289,95 kr.39,95 kr.UkendtKøb for 289,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781452114309
- Udgivet1/12/2013
- Udgivet afChronicle Books
- Længde304 sider
- ForfatterChad Robertson
- GenreMad og drikke, Kogebøger