The Pastry Chef's Guide
The secret to successful baking every time
af Ravneet Gill
Bog, Hardback, Engelsk, 2020
'Pastry is an art but it is also food so remember to stay in touch with your ingredients, reflect the seasons in your food and, for the love of God, don't use strawberries in December.' - Ravneet Gill.
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen185,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 185,95 kr.Køb
- Tales186,95 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 186,95 kr.Køb
- Pling BØGER194,46 kr.34,95 kr.4-7 hverdageKøb for 194,46 kr.Køb
- SAXO195,46 kr.39,95 kr.UkendtKøb for 195,46 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingHardback
- ISBN9781911641513
- Udgivet2/04/2020
- Udgivet afHarperCollins Publishers
- Længde176 sider
- ForfatterRavneet Gill