Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes
With Many Useful Miscellaneous Receipts, And Full Directions For The Construction Of An Economical Drying-Chimney And Apparatus, On An Entirely Original
af James Robinson
Bog, Paperback, Engelsk, 2021
Priser fra 4 boghandlere
- BoghandlerPrisFragtLevering
- Bogreolen262,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 262,95 kr.Køb
- Tales263,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 263,95 kr.Køb
- Pling BØGER263,95 kr.34,95 kr.2-4 ugerKøb for 263,95 kr.Køb
- SAXO264,95 kr.39,95 kr.UkendtKøb for 264,95 kr.Køb
Bogdetaljer
- SprogEngelsk
- IndbindingPaperback
- ISBN9789354506482
- Udgivet6/04/2021
- Udgivet afAlpha Edition
- Længde204 sider
- ForfatterJames Robinson